Rekfolie minirollen

Rekfolie minirollen

Verpakken met Bundelfolie, minirollen van Sabé Verpakkingen

Bundelfolie is rekfolie, stretchfolie dat om smalle rolletjes wordt geleverd. Bundelfolie is een licht en handzame rekfolie waarmee goederen gebundeld kunnen worden. Bundelfolie wordt naast het bubndelen van diverse producten ook veel gebruikt op vliegvelden, zodat de passagier zijn koffer kan inwikkelen en beschermen tegen opengaan en ongewenste toegang.

Minirollen rekfolie ookwel bundelfolie genoemd, zijn ideaal voor het inwikkelen of bundelen van producten of pakketten en makkelijk aan te brengen. Dit rekfolie is leverbaar in diverse smalle breedtes en diktes.

Bestel online uw bundelfolie, minirollen rekfolie en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast  bundelfolie nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van bundelfolie, minirollen rekfolie**

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Bundelfolie 100 mm x 150 mtr,  17 mu transparant

    Bundelfolie 100 mm x 150 mtr, 17 mu transparant

    Bundelfolie mini stretch 100 mm x 150 mtr, 17 mu transparant, Kern 38/140mm, 24 rol /ds

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal