Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Met kartonnen dozen verpakt u altijd goed

De kartonnen dozen zijn snel en eenvoudig op te zetten en worden veelal gebruikt voor verzenden,voorraad of opbergen. Deze kartonnen dozen worden Amerikaanse vouwdozen genoemd en direct leverbaar in verschillende afmetingen, maar zit uw specifieke formaat Amerikaanse vouwdoos er niet bij? Ook voor maatwerk in kartonnen Amerikaanse vouwdozen met enkele of dubbele golf in bruin of wit, kunt u prima bij ons terecht !

De standaard bruine kartonnen dozen, ook wel Amerikaanse vouwdozen genoemd, zijn kartonnen dozen die onder boven 2 lange en 2 korte kleppen hebben en die met tape of plakband gesloten dienen te worden.Naast de verschillende afmetingen, is er ook verschil in (karton) kwaliteit. Wij hebben deze dozen in 3 kwaliteiten voor u op voorraad, namelijk een stevige enkele golf 3 mm karton, een extra sterke enkele golf van 4 mm karton en voor de zware toepassingen een dubbele golf 7 mm karton.

Met een groot aantal formaten kartonnen amerikaanse dozen en doosjes bieden we u een ruime keuze. Maar mocht uw doosformaat er niet bij zitten, dan kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn. Graag bieden we u ook maatwerk aan!

Bestel online uw kartonnen dozen en verzenddozen en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast kartonnen dozen en dozen nog op zoek zijn naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.