Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Voor verzending, bescherming van uw producten of efficiënt opbergen. Dan komen stevige kartonnen dozen uitstekend van pas. Sabé Verpakkingen heeft een breed arsenaal aan kartonnen dozen op voorraad, die direct leverbaar zijn. Uw verpakkingsprobleem lossen we zo snel mogelijk op.

De kartonnen dozen staan ook wel bekend als ‘Amerikaanse vouwdozen’. Kenmerkend zijn de twee lange en twee korte kleppen waarmee de kartonnen dozen afgesloten worden. Tape of plakband is vaak al voldoende, al heeft dat vaak ook te maken met de dikte van het karton. Die kan verschillen.

Kies de juiste kartondikte

Sabé Verpakkingen heeft kartonnen dozen in veel verschillende afmetingen, maar grofweg zijn er drie karton diktes verkrijgbaar. Dit is een enkele golf van 3 millimeter, een krachtigere enkele golf van 4 millimeter en een dubbele golf van 7 millimeter karton. Het dikste karton - al spreekt dat voor zich - is ook het meest geschikt voor zware goederen.

Kartonnen dozen

De kracht van de kartonnen dozen is natuurlijk de multifunctionaliteit en de mogelijkheden tot hergebruik. Voor bedrijven en particulieren zijn de Amerikaanse vouwdozen op duizend-en-één manieren bruikbaar. Wel is het voor veilig transport van goederen aan te raden om de kartonnen dozen te ‘vullen’. Kies daarom voor een kartonnen doos die nauw aansluit op het te verzenden of op te bergen product. Dat voorkomt mogelijke beschadigingen.

Kartonnen dozen direct leverbaar

Wij hebben veel verschillende formaten kartonnen dozen in huis, die direct leverbaar zijn.  Voor de meeste verpakkingsoplossingen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag worden geleverd.