Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal om de ruimte in de doos rondom uw product op te vullen 

Uw producten verdienen de meest optimale bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor kunt u het beste schokwerend opvulmateriaal gebruiken. U heeft de keuze uit opvulmaterialen als Flo-Pak, Flo-Pak Green en Flo-Pak Bio8 chips in grote zakken, of u maakt zelf zoveel opvulmateriaal als u nodig heeft met papier, karton, luchtkussentjes of Quick RT schuimbuffers.

Bij Sabé Verpakkingen heeft u ook de keuze uit diverse verpakkingsmachines die schokwerende opvulmaterialen maken. Met papier maakt u bijvoorbeeld voordelige en milieuvriendelijke papieren buffers. De verschillende luchtkussenmachines produceren in een ogenblik luchtkussens en luchtkussentjes op maat. Maar we leveren ook luchtkussentjes die we al voor u hebben opgeblazen....wel zo handig!  Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

Opvulmaterialen en vulmateriaal van Flo-Pak

Er zijn allerlei soorten chips als opvulmateriaal beschikbaar, zoals Flo-Pak en de milieuvriendelijke varianten als  Flo-Pak Green en Flo-Pak Bio8. Maar u kunt ook kiezen voor papieren bescherming en luchtkussen- of schuimbescherming. Al deze opvulmaterialen bieden op hun eigen wijze optimale beschermingaan uw producten.

Opvulmateriaal is er in vele uitvoeringen. Wij bieden u alleen de beste opvulmaterialen; voor elk type gebruik hebben wij de juiste opvulmaterialen. Wilt u lege ruimtes in dozen afvullen? Dat kan met de schokwerende opvulmaterialen van Sabé Verpakkingen. De volumes, frequentie van gebruik en het gewicht van uw producten bepalen wat voor u het beste opvulmateriaal is.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van opvulmateriaal en vulmaterialen **