Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal om de ruimte in de doos rondom uw product op te vullen 

Uw producten verdienen de meest optimale bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor kunt u het beste schokwerend opvulmateriaal gebruiken. U heeft de keuze uit opvulmaterialen als Flo-Pak, Flo-Pak Green en Flo-Pak Bio8 chips in grote zakken, of u maakt zelf zoveel opvulmateriaal als u nodig heeft met papier, karton, luchtkussentjes of Quick RT schuimbuffers.

Bij Sabé Verpakkingen heeft u ook de keuze uit diverse verpakkingsmachines die schokwerende opvulmaterialen maken. Met papier maakt u bijvoorbeeld voordelige en milieuvriendelijke papieren buffers. De verschillende luchtkussenmachines produceren in een ogenblik luchtkussens en luchtkussentjes op maat. Maar we leveren ook luchtkussentjes die we al voor u hebben opgeblazen....wel zo handig!  Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

Opvulmaterialen en vulmateriaal van Flo-Pak

Er zijn allerlei soorten chips als opvulmateriaal beschikbaar, zoals Flo-Pak en de milieuvriendelijke varianten als Flo-Pak Green en Flo-Pak Bio8.Maar u kunt ook kiezen voor papieren bescherming en luchtkussen- of schuimbescherming. Al deze opvulmaterialen bieden op hun eigen wijze optimale beschermingaan uw producten.

Opvulmateriaal is er in vele uitvoeringen. Wij bieden u alleen de beste opvulmaterialen; voor elk type gebruik hebben wij de juiste opvulmaterialen. Wilt u lege ruimtes in dozen afvullen? Dat kan met de schokwerende opvulmaterialen van Sabé Verpakkingen. De volumes, frequentie van gebruik en het gewicht van uw producten bepalen wat voor u het beste opvulmateriaal is.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van opvulmateriaal en vulmaterialen **