Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal voor uw dozen

U spendeert veel tijd aan het perfectioneren van uw product. Met veel aandacht en moeite zorgt u er elke keer weer voor dat u topkwaliteit aflevert. Het is dan erg vervelend als uw producten tijdens transport beschadigen. Wanneer dozen gestapeld worden of verschuiven, is het mogelijk dat deze indeuken. Om ervoor te zorgen dat uw producten dan niet beschadigen, kunt u gebruik maken van opvulmateriaal.

Opvulmateriaal in alle vormen en maten

Het beste opvulmateriaal is natuurlijk schokwerend. U heeft bij ons daarom de keuze uit drie verschillende opties:

  • Flo-Pak
  • Flo-Pak Green
  • Flo-Pak Bio8 chips

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf opvulmateriaal te maken. U gebruikt dan overgebleven karton, papier, luchtkussentjes of Quick RT schuimbuffers.

Uitermate geschikt voor webshops

De opvulmaterialen van Flo-Pak zijn zeer geschikt voor bedrijven die veel producten in dozen versturen. Zoals bijvoorbeeld webshops. De opvulmaterialen vervullen namelijk twee belangrijke taken.

  1. Als uw pakketjes met de post meegaan bent u niet gegarandeerd van een voorzichtige aanpak van de postbode. Hij kan die dag chagrijnig zijn of simpelweg niet weten dat de inhoud van de doos breekbaar is. Hij gaat hierdoor minder voorzichtig dan gewenst om met het pakketje. Dit is een probleem dat met het schokbestendige opvulmateriaal eenvoudig is op te lossen.
  2. U verzendt meerdere producten naar dezelfde klant. Het is economisch om deze producten in dezelfde doos te versturen. De producten moeten echter niet tegen elkaar aan knallen tijdens het transport. Daardoor zouden krassen kunnen ontstaan en dat reflecteert slecht op uw onderneming. Het opvulmateriaal zorgt ervoor dat er een laag bescherming om het product heen zit. Het is daarmee aan alle kanten voldoende beschermd.

Verpakkingsmachines van Sabé

Bij Sabé Verpakkingen heeft u ook de keuze uit diverse verpakkingsmachines die schokwerende opvulmaterialen maken. Met papier maakt u bijvoorbeeld voordelige en milieuvriendelijke papieren buffers. De verschillende luchtkussenmachines produceren in een ogenblik luchtkussens en luchtkussentjes op maat. Maar we leveren ook luchtkussentjes die we al voor u hebben opgeblazen....wel zo handig!

Vraag vrijblijvend naar meer informatie

Als u vragen heeft of specifieke wensen, dan kunt u altijd contact opnemen. Wij kunnen adviseren over de meest uiteenlopende zaken op het gebied van het verpakken van producten. Neem vandaag nog contact met ons op.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van opvulmateriaal en vulmaterialen **