Geami WrapPak

Geami WrapPak

Geami WrapPak - de ideale en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing voor E-commerce en Retail

De Geami WrapPak ExBox is een combinatie van het gepatenteerde Die-Cut kraftpapier in honingraat structuur samen met een zijdvloeipapier. Dit alles gecombineerd in een eenmalig te gebruiken dispenserdoos. Deze doos kan na gebruik eenvoudig bij het oud papier, dus is dit een zeer milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal.

Door de combinatie van het honingraatpapier en het zijdevloei interleave ontstaat een uniek wrapping product dat een uitstekend alternatief kan zijn voor luchtkussenfolie. De perfecte in-the-box presentatie verhoogt de uitpak ervaring van de ontvanger.

De Geami Wrappak ExBox is kostenbesparend en biedt snel en efficiënt inpakken en optimale bescherming door de unieke honingraat structuur. Uw producten zijn goed beschermd in een mooi en verzorgde verpakking.

Bestel online uw Geami WrapPak ExBox inpakpapier en verdere verpakkingsmateriaal

Mocht u naast Geami WrapPak ExBox op zoek zijn naar andere opvulmaterialen of verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rond in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen voor nagenoeg iedere toepassing. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd

** Klik op de afbeelding of produkt omschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van Geami Wrappak ExBox**

Bekijk hier de video

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Geami WrapPak Exbox

    Geami WrapPak Exbox

    Geami WrapPak Exbox

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal