Telescoop verzendkokers

Telescoop verzendkokers

Praktische uitschuifbare verzendkokers 

Deze vierkante telescopische kokers van enkele golf karton is eenvoudig in lengte aanpasbaar. De 2 losse kartondelen schuiven ineen en passen zich aan de lengte van uw producten aan. Deze telescopische verzend-kokers zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van lange producten en bieden extra bescherming door de dubbeldikke wanden.

Stapelbare telescoopverzendkokers van max 1,45 meter

Deze uitschuifbare kokers zijn in lengte aanpasbaar naar max. 1,45 meter, hebben een rechthoekige vorm en zijn daardoor eenvoudig stapelbaar. Uiteraard zijn de kokers los of samengesteld te gebruiken. Deze verzendkokers worden plat geleverd, dit bespaart ruimte en vrachtkosten.

Bent u naast verzendkokers en telescoopkokers ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal? Kijk dan vooral verder in onze online winkel. Sabé Verpakkingen biedt namelijk een ruim assortiment aan verpakkingen en verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld paklijstenveloppen, opvulmaterialen, kartonnen enveloppen en dozen, brievenbusdoosjes en Amerikaanse vouwdozen. Voor heel veel artikelen die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

**Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van vierkante kartonnen telescoopkokers**


Producten 1 tot 1 van 1 in totaal
  1. Telescoop verzendkoker 120 x 120 x 750/1450 mm compleet

    Telescoop verzendkoker 120 x 120 x 750 - 1450 mm

    Telescoop verzendkoker 120 x 120 x 750-1450 mm, 20 stuks per pak

Producten 1 tot 1 van 1 in totaal