Bel (0318) 520 298 voor direct advies!
Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal om de ruimte in de doos rondom uw product op te vullen 

Uw producten verdienen de meest optimale bescherming tijdens transport of verzending. Hiervoor kunt u het beste schokwerend opvulmateriaal gebruiken. U heeft de keuze uit opvulmaterialen als Flo-Pak, Flo-Pak Green en Flo-Pak Bio8 en Loosefill chips in grote zakken, of u maakt zelf zoveel opvulmateriaal als u nodig heeft met papier, karton of luchtkussentjes.

Luchtkussens en luchtkussenfolie

Bij Sabé Verpakkingen heeft u de keuze uit diverse verpakkingsmachines die schokwerende opvulmaterialen maken. Met papier maakt u bijvoorbeeld voordelige en milieuvriendelijke papieren buffers. De Airmove en Airspeed luchtkussenmachines produceren in een ogenblik luchtkussens, luchtkussentjes en luchtkussenfolie op maat. maar we leveren ook luchtkussentjes die we al voor u hebben opgeblazen....wel zo handig!

Opvulmaterialen en vulmateriaal van Flo-Pak en Loosefill

Er zijn allerlei soorten chips als opvulmateriaal beschikbaar, zoals Flo-Pak, Flo-Pak Green, Flo-Pak Bio8. Maar u kunt ook kiezen voor papieren bescherming en luchtkussen- of schuimbescherming. Al deze opvulmaterialen bieden optimale bescherming voor uw producten.

Opvulmateriaal is er in vele uitvoeringen. Wij bieden u alleen de beste opvulmaterialen; voor elk type gebruik hebben wij de juiste opvulmaterialen. Wilt u lege ruimtes in dozen afvullen? Dat kan met de schokwerende opvulmaterialen van Sabé Verpakkingen.De volumes, frequentie van gebruik en het gewicht van uw producten bepalen wat voor u het beste opvulmateriaal is.

** Klik op de afbeelding of productomschrijving voor meer informatie en eventuele staffelprijzen van opvulmateriaal en vulmaterialen **